Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Нарада з питань організації призову громадян України на строкову військову службу

16/04/2021

Сьогодні в Миколаївській районній державній адміністрації під головуванням Ігоря Мухарського проведено нараду з питань організації призову громадян України на строкову військову службу у 2021 році.

Відповідальний за напрямок перший заступник Олексій Допіра акцентував увагу запрошених голів об’єднаних територіальних громад на необхідності активізації роботи по залученню молоді до служби у Збройних Силах України. Звернути особливу увагу на дітей-сиріт призовного віку та пропонувати  їм отримати військову освіту у будь-якому навчальному закладі за державні кошти.
 
Військовий комісар територіального центру комплектування та соціальної підтримки Миколаївського району Сергій Малько виклав основні проблеми весняного призову та зупинився на плані його проведення. Звернувся до голів громад з проханням підвищити рівень патріотичного виховання та роз’яснювальної роботи  для успішного проведення призовної кампанії.
Обговорили проблеми забезпечення військкомату транспортом, оплати за роботу медичної комісії,організації психологічної допомоги призовникам.
 
 
Голова адміністрації доручив підготувати проект програми патріотичного виховання молоді з передбаченням коштів на оплату витрат щодо проведення призову. Для підвищення престижу військової служби запропонував головам ОТГ, по можливості ,організовувати  тематичні урочистості.

Всі новини →