Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Зустріч районної організації ветеранів

16/04/2021

Голова Миколаївської районної державної адміністрації Ігор Мухарський ініціював проведення 15 квітня зустрічі з головами районних ветеранських організацій.
 
 
 
Представив відповідального за цей напрямок роботи - заступника Максима Кашубу.
 
 
    
Керівниця  обласної організації ветеранів України Валентина Редька та  представники районів Людмила  Тарко, Михайло Зінін, Людмила Журавель, Галина Чмельова, Віталій Мись розповіли про діяльність районних осередків,  обмінялися досвідом вирішення проблем людей похилого віку.
Валентина Редька проінформувала, що організація об’єднує  ветеранів та інвалідів - війни, учасників бойових дій, вдів та дітей війни, ветеранів праці та пенсіонерів. Подякувала очільнику області Віталію Кіму за його принципову позицію - «Зберегти ветеранські організації – це святе». Відмітила активну діяльність голови Вітовської ради ветеранів Людмили Тарко.
 
Присутні обговорили організацію відзначення річниці Перемоги у Другій Світовій війні. Ігор Мухарський ознайомив, як вирішується питання реконструкції кургану в Новій Одесі, за допомогою заступника голови облдержадміністрації Юрія Гранатурова. Запланували провести об’їзди для інвентаризації та визначення обсягів ремонтних робіт пам’ятників і меморіалів загиблим воїнам.
 
 
Голова Миколаївської районної ради ветеранів Галина Чмельова акцентувала увагу на обов’язковій організації привітань учасників Другої Світової війни, яких залишилось всього 13 осіб на весь укрупнений район.
 
Начальник управління соціального захисту Оксана Калюжна розповіла про державні допомоги для людей похилого віку.
 
Віталій Мись передав через помічника народного депутата О. Пасічного Ігоря Кликова прохання на законодавчому рівні прискорити внесення змін до пенсійного законодавства військових пенсіонерів.
 
На завершення зустрічі голова обласної організації презентувала керівництву району блокноти для нотаток.
 
На хвилі позитивних емоцій Людмила Тарко щиро подякувала Ігорю Мухарському за розуміння, підтримку та чуйність до проблем літніх людей.
 

Всі новини →