Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Перший заступник голови Миколаївської РДА Олексій Допіра провів робочу нараду з підрозділами адміністрації в місті Очаків

14/04/2021

Перший заступник голови Миколаївської райдержадміністрації Олексій Допіра провів робочу нараду з підрозділами адміністрації, які працюють на віддалених місцях в місті Очакові.

На початку головуючий зазначив, що на сьогодні усі кадрові питання практично вирішенні. Наголосив про покликання забезпечити на етапі завершення об’єднання району безперервність виконання повноважень. Адже координація та взаємодія між структурними підрозділами райдержадміністрації, обізнаність про щоденну ситуацію, тісна співпраця з громадами в обміні інформації є ключовим завданням.
 
 
Акцентував увагу на організації віддаленої роботи, яка зобов’язує до особливої відповідальності та необхідності щоденного  планування і обліку виконаного.
 
Обговорили процес встановлення договірних зобов’язань по оренді приміщень, з їх власниками, необхідність збереження архіву реєстраційних справ.
 
Керівник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Світлана Шевченко  нагадала про необхідність оперативного висвітлення діяльності всіх державних структур. Зазначила, що на сучасному етапі не лише робота з документування, а і поширення інформації у медіа-просторі є вирішальними важелями влади.
 
Підсумовуючи Олексій Допіра попередив, що такі наради стануть щотижневими.

Всі новини →