Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Перше засідання комісії з питань захисту прав дитини при Миколаївській РДА у новому складі

14/04/2021

13 квітня 2021 року в залі засідань Миколаївської районної ради відбулося перше засідання комісії з питань захисту прав дитини при Миколаївській районній державній адміністрації (далі - комісія) у новому складі. Положення про комісію та її склад було затверджено відповідними розпорядженнями голови Миколаївської районної державної адміністрації.

Відкрив засідання голова комісії, заступник голови Миколаївської районної державної адміністрації Максим Кашуба, який зосередив  увагу присутніх на основних завданнях комісії. 

       

Заступник голови комісії Тетяна Овсієвська ознайомила присутніх з порядком денним та проінформувала про повноваження новоствореної служби у справах дітей Миколаївської районної державної адміністрації.

На розгляд комісії було винесено 9 питань, більшість з яких - про надання    висновку   органу   опіки   та   піклування    щодо    доцільності (недоцільності) позбавлення батьківських прав деяких громадян укрупненого Миколаївського району. 

За результатами розгляду порушених на засіданні питань шляхом відкритого голосування комісією було прийнято відповідні рішення та рекомендації.

Всі новини →