Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Нарада щодо збереження і організації позакласної роботи серед учнів

30/06/2017

        29 червня 2017 року відбулась нарада за участі голови районної державної адміністрації Алли Воробйової, першого заступника голови районної державної адміністрації Олексія Бодецького, начальника відділу освіти районної державної адміністрації Олени Завгородньої, директора районного будинку творчості учнів Петра Бужикова, селищного, сільських голів, щодо збереження і організації позакласної роботи серед учнів.

           На сучасному етапі реформаційних перетворень збереження та зміцнення здоров'я та культурного виховання молоді є одним із головних завдань нашої держави.  Тому для розв’язання цього завдання необхідно сформувати у школярів стійку мотивацію до здорового способу життя, здійснити комплекс здоров’язберігаючих заходів, спрямованих на усвідомлення ними цінності свого здоров'я яке більшою частиною залежить від умов їхнього життя та відпочинку. Дитина в школі та за її межами повинна не тільки навчатися, а й розважатися, відпочивати, займатися спортом. Тобто час, проведений у навчальному закладі та після шкільних занять  повинен витрачатися не лише на розумову активність, а це напряму залежить від діяльності позакласних гуртків при будинках культури в громадах.

       Головною умовою позакласного відпочинку учнів є створення сприятливого середовища для  дотримання активності, поєднання рухового навантаження, забезпечення емоційно сприятливої атмосфери відпочинку, формування в учнів та їх батьків культури здоров’я та відпочинку. 

 

       Такими були основні питання наради, в ході якої було вирішено, що питання продовження роботи сільських гуртків буде вирішено на найближчих сесіях, селищної, сільських радах.

 

Всі новини →