Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Щороку 19 червня в Україні відзначається День фермера

19/06/2024

День присвячений всім працівникам фермерських господарств, які своєю важливою працею годують нашу країну. Фермер – це покликання, адже тільки людина, яка любить рідний край, землю та все живе, готова віддатися нелегкій справі аграрія всією душею.

Під час війни праця фермерів є особливо важливою й одночасно важкою, як ніколи. Доводиться працювати в екстримальній обстановці, інколи з останніх сил, інколи під обстрілами, чи по замінованих полях. Але, не втрачаючи оптимізму, вони продовжують професійно робити справу, від якої залежить продовольча безпека країни.

Незважаючи ні на що українські фермери демонструють спроможність не лише забезпечити продовольством населення країни, а й успішно експортують власну продукцію на світові ринки.
Висловлюємо глибоку вдячність за щоденну кропітку працю, за відповідальне ставлення та любов до своєї справи, за наполегливість та терпіння у подоланні труднощів воєнного часу, за підтримку наших захисників та надання гуманітарної допомоги населенню.

Бажаємо витримки, мужності та енергії. Працюйте так само впевнено і завзято. Міцного здоров’я, душевного спокою, над головою блакитного мирного неба та рідної землі під ногами.

З повагою,

начальник Миколаївської РВА Максим Кашуба 

Всі новини →