Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Тижневі підсумки Миколаївської РВА!

07/06/2024

Тижневий звіт: допомога постраждалим, підтримка дітей, економія електроенергії

Стисло підсумовуємо події та ініціативи, які відбулися протягом тижня.

Планування та координація:

Проведено ряд нарад, де обговорено поточний стан справ, окреслені завдання, невідкладні і перспективні, з головних - питання соціального захисту в умовах воєнного стану.

Волонтерська допомога:

Добробатівці продовжують допомагати, відремонтували покрівлю будинку багатодітної родини в селі Котляреве за кошти державної програми Е-відновлення.

Жителі села Галициново підписали контракти з міжнародною організацією ZOA in Ukraine на відновлення пошкодженого житла.

Юридична й соціальна допомога:

Мобільна група благодійного фонду "Право на захист" надавала безкоштовні консультації юриста та фахівця з соціальних питань постраждалим від обстрілів.

За кошти міжнародного благодійного фонду "Молодь із місією" в селах Первомайської та Шевченківської громад встановлені сучасні модульні будиночки для індивідуального проживання людей, чиє житло було пошкоджено.

Підтримка родин з дітьми:

Прийомні сім'ї та Дитячі будинки сімейного типу отримали допомогу від Save the Children та DANIDA у вигляді кейс-менеджменту, грошової допомоги, а також меблів, одягу, побутової техніки та інших необхідних речей. Деякі сім'ї отримали матеріали для ремонту своїх будинків.

Розпочали роботу пришкільні табори, де діти мають можливість весело провести час, взяти участь в екскурсіях та розвиваючих проектах. Особлива увага приділяється дітям з соціально незахищених сімей та родин ВПО.

Пам'ятаймо:

До міжнародного дня безневинних дітей - жертв агресії район долучився до щорічної акції "Голоси дітей", а також провів заходи, присвячені пам'яті маленьких українців, життя яких обірвала війна.

Ситуація з електропостачанням: Запроваджено ліміти споживання електроенергії для всіх регіонів. Закликаємо жителів району зменшити використання електроенергії, щоб зберегти стабільну роботу енергосистеми та уникнути екстрених відключень.

Дякуємо всім, хто долучається до допомоги та підтримки.

Всі новини →