Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Cесія Куцурубської сільської ради

22/05/2024

22 травня відбулося засідання ХІ сесії Куцурубської сільської ради ІІІ скликання під головуванням сільського голови Інни Копійки. У роботі сесії взяли участь 12 депутатів сільської ради, старости, керівники структурних підрозділів сільської ради та провідний спеціаліст управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Лілія Романюк.

Усі питання, що виносилися на розгляд сесії, попередньо були опрацьовані та погоджені на засіданнях постійних комісій сільської ради.

Засідання розпочала начальник фінансового відділу Наталія Лаврик, яка доповіла депутатам про необхідність внесення змін до сільського бюджету Куцурубської ТГ на 2024 рік.

Відповідно до порядку денного було внесено зміни до рішення сільської ради від 22.12.2023 № 11 «Про умови оплати праці сільського голови в 2024 р.».

У ході засідання, після активного обговорення, було вирішено доопрацювати до наступної сесії питання щодо прийняття у комунальну власність Куцурубської ТГ газових мереж з подальшою передачею їх у господарське відання ТОВ «Газорозподільні мережі України».

16 питань порядку денного були земельними.

Питання позачергової сесії були розглянуті депутатами та прийняті відповідні рішення по ним. Засідання пройшло злагоджено та конструктивно.

Всі новини →