Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим у роки Другої світової війни в смт. Березанка

08/05/2024

"І хай хтось хоче, аби ми зламались...

І хай буде дуже страшно й темно, і часом не легко,

Та з тобою завжди будуть з неба слідувати предки...".

Ці слова "почула" вчора головна сцена Євробачення.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Вшановує кожного, хто боровся з нацизмом. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять мирні цивільні люди, які загинули або постраждали від бойових дій та окупації міст і сіл, діти війни, примусові робітники. Адже війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками. Воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї.

Сьогодні, в Березанці відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим у роки Другої світової війни землякам-оборонцям. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників. У заході брали участь спеціалісти управлінь Миколаївської РВА та Державної казначейської служби України у Березанському районі.

У цей день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала жорстока війна. Ніколи не забудемо внесок українського народу у перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. Дякуємо за життя, за врятовану країну, за збережені покоління!

Наша боротьба триває і зараз. Сьогодні українці знову відчувають страшний тягар війни. Наш народ бореться з російським агресором за свободу, волю, незалежність та існування.

В пам’ять про усіх, хто загинув за нашу країну, схиляємо голови…

Слава захисникам та захисницям України різних часів!

 

Всі новини →