Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Спільно з Чорноморською громадою піклуємося про благополуччя дітей

07/05/2024

7 травня Служба у справах дітей Миколаївської РВА здійснила ряд важливих заходів, спрямованих на моніторинг забезпечення належних умов життя дітей, запобігання бездоглядності та налагодження співпраці з органами місцевого самоврядування.

Зробили виїзд до прийомної сім'ї Галини Симонової аби вивчити умови влаштування, утримання, виховання та навчання дітей. За результатами візиту складено акт обстеження.

З метою контролю за станом додержання прав, свобод, законних інтересів та дотриманням прав дітей провели рейд "Діти вулиці" в селах Рівне та Чорноморка. Об'єктами рейду стали 4 торговельні заклади. Перевірка показала, що бездоглядних дітей та дітей, які порушують режим онлайн-навчання не було.

Також відбулася зустріч начальника служби Тетяни Овсієвської з новопризначеною керівницею Чорноморської ССД Наталією Коноваловою. Обговорили питання подальшої співпраці, спрямованої на захист прав та інтересів дітей.

Служба у справах дітей активно співпрацює з громадами та органами влади, щоб кожна дитина мала щасливе та безпечне дитинство.

Всі новини →