Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Перевірка архівного відділу в Березанці: забезпечуємо збереження документів Національного архівного фонду

02/05/2024

30 квітня 2024 року за дорученням начальника Миколаївської районної військової адміністрації Максима Кашуби відбувся візит до корпусу архівного відділу в смт Березанка.

Заступник начальника РВА Владислав Яклюшин спільно з начальницями архівного відділу Валентиною Холявко, управління цифровізації Інною Токар та головними спеціалістами архівного відділу Світланою Басовською та Оксаною Довбня проінспектували умови зберігання документів Національного архівного фонду.

Виїзд мав на меті надання допомоги у дотриманні вимог Правил роботи архівних установ України, які чітко регламентують формування, зберігання, облік та використання документів, що є власністю держави та територіальних громад.

Було перевірено:

Стан приміщень: оцінено відповідність умов зберігання документів вимогам щодо температури, вологості, освітлення та захисту від шкідників.

Стан документів: перевірено фізичний стан документів, наявність пошкоджень, дотримання правил їх зберігання.

Ведення облікової документації: проаналізовано правильність ведення інвентарних описів, актів приймання та інших документів, що забезпечують облік документів Національного архівного фонду.

За результатами надано рекомендації щодо покращення умов зберігання документів та ведення облікової документації.

Дбаємо про збереження нашої історії!

Всі новини →