Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Загальна апаратна нарада: підсумки, цифровізація, медійність, контроль

08/04/2024

 Сьогодні під головуванням начальна Миколаївської РВА Максима Кашуби за участю керівників структурних підрозділів та апарату райвійськадміністрації говорили про підсумки роботи, стан виконання планових заходів, виконання розпоряджень, рекомендацій, стан виконавчої дисципліни в колективі.

Згідно порядку денного винесли на розгляд окремі питання:

- про підсумки роботи Служби у справах дітей Миколаївської РВА за І квартал 2024 року. Начальниця Служби Тетяна Овсієвська озвучила основні досягнення та пріоритетні напрямки щодо захисту прав дітей на 2024 рік. Один з позитивних результатів - створення в Чорноморській громаді Служби у справах дітей. Тепер в усіх громадах нашого району будуть такі підрозділи.

- про медіасупровід реалізації Всеукраїнських, державних програм та мотиваційних кампаній. Начальниця управління інформдіяльності Світлана Шевченко доповіла про напрямок комунікації, інформування через офіційні онлайн сторінки Миколаївської РВА та територіальних громад. Відмітила активну взаємодію з більшістю громад в розповсюджені соціального контенту.

- про забезпечення виконання органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування Закону України від 28 липня2023 року №3284-ІХ та організацію роботи щодо оприлюднення та оновлення відкритих даних розпорядниками інформації на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних. Слухали начальницю управління цифровізації Інну Токар, яка виклала процедуру реєстрації спеціальних доменних імен в офіційних органах.

- про закінчення кампанії декларування за 2023 рік. Головний спеціаліст з питань виявлення та запобігання корупції Галина Когут нагадала основні моменти антикорупційного законодавства, необхідність своєчасного подання повідомлень у разі змін майнового стану. А у разі виникнення питань - користуватися Базою знань НАЗК.

- про дотримання вимог Інструкції з діловодства виступила начальниця відділу з питань діловодства Вікторія Пономаренко. Попри все офіційне діловодство необхідно вести без відхилень від нормативно-правових документів.

Всі новини →