Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

10 років незламності, російська - українська війна

24/02/2024

Сьогодні два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення жорстокого ворога в Україну.

Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку росія розпочала проти нашої держави 10 років тому.

Насправді – більше.

 Українці борються за свободу вже понад 300 років. Але останні десять - це боротьба саме нашого покоління.

Країна - окупант готувалася до нападу заздалегідь. Упродовж багатьох років здійснювала інформаційну, економічну агресію, вербувала зрадників, створювала і фінансувала агентурну мережу.

24 лютого 2022 року остаточно зірвало маску з агресивного російського режиму, який всі ці роки прикидався «миротворцем» та «третьою стороною» у війні на сході країни.

Втрачені життя, вкрадене дитинство, мільйони понівечених людських доль, зруйновані міста та окуповані домівки. На території України окупанти вчинили надзвичайну кількість воєнних злочинів та грубих порушень прав людини. Країна - агресор не лише прагне захопити наші території, але й відкрито хоче знищити українську державність і стерти українську ідентичність.

Війна згуртувала українське суспільство, не забравши оптимізму і людяністі. Додала багатьом сміливості та рішучості, аби стати на захист країни. Український народ показав усьому світу незламний дух і міцну віру в своє майбутнє.

З болем у серці згадуємо тих, хто віддав життя у боротьбі з окупантом, цивільних та військових. Світла пам'ять усім, кого забрала клята війна.

Сьогодні ми відстоюємо незалежну українську державу. Боремося за вільне життя і платимо дуже високу ціну. Але свобода безцінна.

І, борючись, ми неодмінно досягнемо Перемоги.

Бо не прагнемо чужого.

Бо на нашому боці правда!

Переможемо разом.

З повагою, начальник Миколаївської РВА Максим Кашуба

Всі новини →