Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

В Миколаєві триває запис добровольців до Гвардії Наступу

16/03/2023

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем!
В Україні триває набір військовослужбовців до штурмових загонів «Гвардії наступу» : «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога.
В основу цих загонів увійдуть чинні поліцейські, прикордонники, бійці Національної гвардії. Для всіх штурмовиків “Гвардії наступу” збережуться пільги, передбачені для військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів. Їх сформували при Міністерстві внутрішніх справ України.
Так наприклад, легендарний підрозділ, який під час російського вторгнення в Україну 2022 року став осередком оборони міста Маріуполь і надалі героїчно утримував комбінат "Азовсталь".
«Азов» звільняв Маріуполь у червні 2014 року, брав участь в боях під Іловайськом, обороняв Маріуполь з кінця серпня 2014 року, здійснював наступ на Широкине у лютому 2015 року, виконував завдання в районі проведення АТО (пізніше ООС). Силами підрозділу проведено успішну Павлопіль-Широкінську операцію у 2015 році, виконано низку успішних бойових завдань у районі Світлодарської дуги.
Абож, об’єднана штурмова бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах. Долучайся і перетворюй свою на зброю! Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» - підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це – бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, які загартували бойовий дух кожного нашого воїна. Бригада «Лють» - це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння. Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання Об’єднаної штурмової бригади “Лють”.
Кожна бригада формується із залученням чинних військовослужбовців/поліцейських, які мають досвід у боях із 2014 року.
Дізнатися більше інформації та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua. Також якщо у вас виникли питання, можна зателефонувати за номером 080 010 00 20, або ж звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області:
• м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20;
• м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1;
• м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314;
• м. Баштанка, вул. Полтавська, 41;
• м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1;
• м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14.
Долучаючись до «Гвардії Наступу», новобранці стають частиною однієї з бригад на вибір, відповідно до своїх поглядів.
Вони отримають:
• Стабільну високу оплату з додатковими винагородами
• Безоплатну меддопомогу, страхування та інші соціальні гарантії
• Досвід та професію. Новобранців навчатимуть висококваліфіковані інструктори.
Як долучитися до «Гвардії наступу»?
• Зверніться до одного зі ЦНАПів або заповніть анкету на сайті storm.mvs.gov.ua
• Оберіть бригаду, до якої хочете долучитись
• Надайте необхідний перелік документів
• Пройдіть тестування та готуйтеся захищати Україну.
Орієнтовний перелік документів, необхідних для вступу в бригади:
• Паспорт, довідка про присвоєння ідентифікаційного номера, документи про освіту
• Трудова книжка, військовий квиток, посвідчення про приписку до призовної дільниці
• Витяг з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості»
• Дві кольорові фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см

Всі новини →