Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Засідання виконавчого комітету Коблівської сільської ради

20/01/2023

Чергове засідання виконавчого комітету №1 Коблівської сільської ради відбулося 19 січня 2023 року під головуванням сільського голови Володимира Панича. У роботі взяли участь члени виконавчого комітету, старости, керівники структурних підрозділів сільської ради.

Члени виконавчого комітету заслухали начальника юридичного відділу Коблівської сільської ради та ухвалили наступні рішення:
- про роботу виконавчого комітету сільської ради зі зверненнями громадян в 2023 році;
- про графіки роботи прийому громадян посадовими особами місцевого самоврядування;
- про внесення змін та доповнень до інструкції з діловодства у Коблівській сільській раді.
У ході засідання були заслухані звіти про роботу відділу «ЦНАП» Коблівської сільської ради та комунального підприємства КП «Коблівський сількомунгосп».
Відповідно до порядку денного затверджено висновок щодо призначення опікуна над недієздатною особою та затверджено перелік об’єктів та видів робіт, на яких особи, притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді суспільно-корисних робіт, та особи засуджені та притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт, відбуватимуть покарання/стягнення протягом 2023 року.
Також було обговорено питання про дозвіл на укладання договору соціального партнерства та про зміну адреси щодо закінченого будівництвом об’єкта і відмову у зміні адреси.
Засідання пройшло злагоджено та конструктивно. По всім питанням порядку денного були прийняті відповідні рішення. 

Всі новини →