Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Увага! Наказ від 14.04.2022 р №115-ОД «Про затвердження додаткових тимчасових режимних обмежень в контрольованому прикордонному районі у межах території Миколаївського району Миколаївської області»

10/08/2022

9 серпня 2022 року набрав чинності наказ 26 прикордонного загону від 14.04.2022 р №115-ОД «Про затвердження додаткових тимчасових режимних обмежень в контрольованому прикордонному районі у межах території Миколаївського району Миколаївської області», яким:

 
1. В рамках Додаткових тимчасових режимних обмежень, пов`язаних з посиленням прикордонного режиму в контрольованому прикордонному районі у межах території Миколаївського району, на територію якого в цілому поширюється дія цих обмежень, забороняється:
 
1.1. Випуск, вихід та плавання у територіальному морі та внутрішніх водах України маломірних суден та інших плавзасобів усіх категорій та форм власності, у тому числі суден флоту рибної промисловості, що не підлягають нагляду класифікаційного товариства.
 
1.2. Здійснення будь-яких польотів, запусків безпілотних літальних апаратів, коптерів (дронів), інших дистанційно керованих пристроїв, крім тих, що належать або використовуються Збройними Силами України, правоохоронними органами та іншими військовими формуваннями, створеними відповідно до законодавства України.
 
Ознайомитись з текстом документу можна за посиланням: https://mykolayiv.mk.gov.ua/ua/1591266360/1644496445/ та https://dpsu.gov.ua/ua/Nakazi-nachalnik-prikordonnogo-zagonu/.


Всі новини →