Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Робота з емоційним вигоранням

04/08/2022

Постійні бомбардування, відчуття незахищеності, переживання через безпеку та невпевненість у тому, чи зустріне людина наступний день, можуть викликати тривожні стани, нервову напругу та серйозні емоційні травми. Додайте до цього потребу піклуватися про сім’ю, допомагати сусідам і співвітчизникам усіма можливими способами – і, зрештою, кожна людина може опинитися на межі нервового зриву.

Емоційне вигорання — це синдром постійної втоми та емоційного виснаження. Всесвітня організація охорони здоров’я офіційно визнала його хворобою. Зараз з початком повномасштабної війни проблема тільки загострилась. Піклування про себе та власне психічне здоров’я стають критично важливими під час війни.
Команда Дія.Цифрова освіта запустила освітній серіал про роботу з емоційним вигоранням. Це 15 серій тривалістю 5-11 хвилин, у яких ви дізнаєтеся:
- як впоратися з почуттям провини
- як працювати з психологічною втомою
- які є стадії стресу
- як впоратися з почуттям безсилля
- як подбати про своє здоров’я
- які є наслідки роботи на виснаження
Дивіться серіал за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.../robota-z-emocijnim-vigorannam
Також з питань можна звертатися до працівників Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Миколаївської районної військової адміністрації за телефоном – (05153) 2 -19 - 67.
Працюємо — перемагаємо! 
 

Всі новини →