Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Урочисте відзначення 26-ї річниці Конституції України в смт Березанка

28/06/2022

Є дати, які зміцнюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру й доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості. 

Сьогодні, 28 червня, за дорученням начальника Миколаївської районної військової адміністрації Ігоря Мухарського, начальник управління цифрового розвитку Миколаївської РВА Інна Токар взяла участь в урочистостях з нагоди 26-ї річниці Конституції України, які відбулись у смт Березанка.
 
В заходах брали участь керівництво громади, представники трудових колективів структурних підрозділів громади, установ та організацій, громадськість. 
 
Гості вшанували пам’ять героїв, які загинули, захищаючи Україну. 
 
Інна Олександрівна привітала  із визначним державним святом – Днем Конституції України: 
 
"26 років тому 28 червня увійшло в новітню історію України як День великого загальнонаціонального консенсусу та верховенства національних інтересів. Головний документ країни став визначальним чинником забезпечення державного суверенітету країни, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації кожної особистості. Бажаю вам впевненості, успіхів, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція.
 
Мирного неба,  добра і щастя! "
 
З нагоди Дня Конституції України було вручено  грамоти і подяки.

Всі новини →