Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Семінар з роботодавцями району у Вітовській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості

28/01/2022

Нещодавно у Вітовській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості, з метою вирішення кадрових питань підприємства шляхом професійного навчання та перенавчання, професійного навчання з елементами дуальної форми, стажування на робочому місці під замовлення роботодавців, дуального навчання, професійної підготовки осіб з інвалідністю, відбувся семінар з роботодавцями району. 

Спеціалісти районної філії ґрунтовно розповіли роботодавцям  про соціальні послуги, що надаються службою зайнятості, про правові аспекти працевлаштування після професійного навчання та перенавчання, стажування на робочому місці для підтримки осіб (у тому числі осіб з інвалідністю), дуального навчання та  звернули увагу присутніх на необхідності допомоги з боку роботодавців у вирішенні питання працевлаштування зазначених осіб.
 
Провідний фахівець з питань зайнятості сектору взаємодії з роботодавцями відділу надання соціальних послуг районної філії – Юлія Деренюга зупинилась на тому, що професійне навчання персоналу – один з найважливіших заходів активної політики зайнятості населення, що сприяє досягненню стабільного економічного зростання, забезпечує збереження і розвиток трудового потенціалу суспільства.
 
Присутнім було повідомлено про  низку послуг служби зайнятості, зокрема:  проведення конкурентного відбору претендентів з числа незайнятих громадян та проходження неформального навчання. 
 
Спеціалісти районної філії наголосили на тому , що співпраця із службою зайнятості  – дієва та ефективна допомога роботодавцям у вирішенні кадрових питань. 
 
У кінці семінару роботодавці зробили висновок, що для безробітних та осіб з інвалідністю неформальне навчання – це послуги, які підтримують конкурентоспроможність осіб на ринку праці.

Всі новини →