Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Засідання виконавчого комітету Чорноморської сільської ради

28/01/2022

27 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Чорноморської сільської ради, яке пройшло під головуванням  сільського  голови Андрія Дмитренка. У роботі взяли участь члени виконкому, старости та запрошені. 

По першому питанню  виступив головний лікар КНП «Очаківський ЦПМСД» ОМР Павло Тесляк, який докладно розповів про стан функціонування первинної ланки медицини та території Чорноморської сільської територіальної громади.
  
У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади:
- упорядкування житлового багатоквартирного фонду на території  Чорноморської сільської територіальної громади;
-  затвердження плану  заходів  щодо  підготовки до дій  під час можливих  льодоходу,  повені і  паводків на території  Чорноморської сільської територіальної громади;
- затвердження інструкцій з охорони праці та правил внутрішнього трудового розпорядку  Чорноморської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.
 
Згідно плану роботи виконавчого комітету Чорноморської сільської ради  члени виконкому розглянули заяви громадян, відповідно до яких прийнято різні рішення: про присвоєння адреси земельній ділянці та житловим будинкам, надання дозволу на виготовлення технічної документації (паспорту) на житловий будинок та надання дозволу на спилювання дерев.
 
Всього члени виконавчого комітету розглянули 12 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Всі новини →