Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Добрий вечір тобі, пане господарю: радуйся!

14/01/2022

 
Сьогодні несподівані гості разом з колядками та віншуваннями завітали до Миколаївської райдержадміністрації, «засіявши» всіх зернами добра, щастя, здоров’я.
 
Традиційне святкове дійство пройшло за всіма відомими українськими традиціями. Під спів новорічних щедрівок весела ватага щедрувальників зразково-вокальної студії «Фортуна» під керівництвом Наталії Лисогор та театральної студії «Оплески» - керівник Роман Шворак із Веснянського центру дозвілля та культури, очолюваного Віктором Смірновим Веснянської громади в яскравих обрядових костюмах бажали здоров’я, достатку, всіляких гараздів.
 
Щирі вітання, уміле щедрування принесло глядачам гарний настрій. Працівники Миколаївської райдержадміністрації віддячили юним щедрувальникам аплодисментами та словами вдячності. 
 
Тож за дотепні жарти, пісні та вітання, як йдеться у щедрівці «За добру колядку треба заплатити…» подякував колядникам «п'ятаком» та смаколиками.
 
Побажав дітлахам, щоб навчались і росли, щоб єдиними були!
 
З щирого серця зичу всім великого людського щастя, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає самі добрі надії й прагнення. Хай панують у домівках взаєморозуміння та любов!

Всі новини →