Mykolayiv » News
Головна News Regulating politics and entrepreneurship УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

News

Навіщо бізнесу «хмара»? Старт вебінарного проєкту для підприємців

31/05/2023

Зараз Дія — не просто документи в смартфоні. Це технологічний продукт, яким надихаються уряди інших держав. Дедалі більше країн цікавляться розробкою власних застосунків на базі Дії.

Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг повідомляє, 6 червня розпочинається новий вебінарний проєкт «Хмарні технології як шлях до інновацій та росту бізнесу». Допомагаємо українським підприємцям дізнатися про «хмарні» можливості для побудови бізнесу, оптимізації роботи, посилення безпеки й підвищення конкурентоспроможності.
Хмарні технології — це можливість використання обчислювальних ресурсів і пам’яті спільного пулу віддалених серверів. Наприклад, коли ви працюєте в Google Docs, то вам не треба ані інсталювати цю програму, ані зберігати файли в пам’яті вашого комп’ютера — все зберігається на серверах Google, а ви отримуєте доступ до цих ресурсів за допомогою браузера.
Хмарне програмне забезпечення не займає місця в пам’яті вашого пристрою, не вимагає значних обчислювальних ресурсів (усю роботу виконують хмарні сервери) і зазвичай є фінансово вигіднішим: користувач не купує програму, а оплачує місячний або річний абонемент.
Хмарні технології — це не лише зручні програми для кінцевих споживачів, але і потужні інструменти для розвитку бізнесу.
Тож, для кого?
Вебінарний проєкт буде цікавим для керівників та менеджерів бізнесу, а також для тих, хто веде бізнес онлайн.
Ключові теми:
Технології як рішення для стабілізації бізнесу
Хмарні сервіси для побудови комунікації в команді
Сучасна культура ІТ-безпеки
Ефективний ритейл: магазин майбутнього
Вихід на закордонні ринки
Про це та багато іншого буде говоритиметься протягом червня-серпня 2023 року. Всього проєкт містить 8 вебінарів, тривалість кожного з них — 1,5 години.
Спікер проєкту — Олександр Фомін, керівник відділу хмарних сервісів у @Elcore Cloud — українській компанії, що постачає хмарні рішення та інтеграційні сервіси.
Переглянути теми вебінарів та зареєструватися можна за посиланням — https://curly.click/r/dbb8
Будуємо країну технологічних підприємців

Всі новини →