Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

У рамках програми «Велике Будівництво» продовжується відновлення територіальних доріг до моря

15/09/2021

 Цьогоріч Служба автодоріг у Миколаївській області зосереджує особливу увагу на оновленні автомобільних доріг курортних напрямків.

 

Майже одночасно стартували ремонтні роботи на популярних туристичних маршрутах Т-15-07 Миколаїв – Парутине – Очаків – база відпочинку «Чорноморка» та Т-15-15 Федорівка – Рибаківка – база відпочинку «Лугове».

 

Впевненими темпами підрядні організації ТОВ «Автострада» та ТОВ «Ростдорстрой» приступили до вирубування порослі, очищення труб, демонтажу прикрайкових лотків і дорожніх знаків, фрезерування старого покриття та доведення доріг до нормативної ширини.

 

На обидвох автошляхах дорожники посилюють основу за технологією СФОВ. Це суміш матеріалів, що отримується з відфрезерованого покриття і нового кам’яного матеріалу (щебенево-піщаної суміші). Готується суміш на виробничій базі за допомогою спеціального обладнання. У змішувальній установці матеріали поєднуються з додаванням цементу та бітумної емульсії.

 

Після влаштування основи буде повністю відновлено конструктив територіальних доріг Т-15-07 та Т-15-15, шляхом укладання двох шарів асфальтобетону.

 

Реанімація курортних напрямків дозволить уже наступного літнього сезону суттєво збільшити туристичний потенціал на Миколаївщині та потік відпочивальників до морського узбережжя Очакова, Рибаківки та Лугового.

 

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

 

Більше фото за посиланням: https://cutt.ly/nW4soTV

Всі новини →