Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Розпочато капремонт двох мостів на дорогах Н-24 та Р-55

14/09/2021

Штучні споруди є важливим інфраструктурним елементом. Завдяки їм природні та інші перешкоди з’єднуються сталим транспортним сполученням.

 

У рамках Національної програми відновлення штучних споруд цьогоріч планується розпочати капітальний ремонт 5 мостів з підходами на автошляхах Миколаївщини. Перші два мостові переходи уже в активній роботі, а саме:

 

Н-24 Благовіщенське-Миколаїв, км 147+827 у селі Ракове;
Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг, км 115+405 у селищі Веселинове.

 

Обидві штучні споруди побудовані в далекі 50-ті роки минулого сторіччя. Відтоді реконструкцію здійснено лише на мосту в селищі Веселинове у 1990-му році.

 

Наразі на об’єктах виконуються роботи з облаштування тимчасових об’їзних доріг та розбирання існуючих мостових конструкцій.  

 

Для зручності та комфорту водіїв тимчасові об’їзди влаштовано паралельно з основним проїздом та облаштовано необхідними дорожніми знаками і схемами, що були попередньо погоджені з поліцією.

 

Капітальний ремонт, а фактично нове будівництво обох мостів виконує підрядна організація ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво».

 

Ремонт триватиме впродовж усієї осені. Відновлення проїзду заплановано на кінець поточного року.

 

Окрім цього, у рамках національної програми Велике будівництво найближчим часом плануємо розпочати капітальний ремонт мосту у Березнегуватому, що на 62-му кілометрі автодороги Р-81 Казанка-Снігурівка-Антонівка-/Р-47/.

 

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

 

Більше фото за посиланням: https://cutt.ly/0W2LYTt

 

Всі новини →