Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Розпочато влаштування WIM-системи на Варварівському мосту

14/09/2021

 Завершено ремонт ключових вулиць Миколаєва, які є складовими міжнародного маршруту М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.

 

Проте оновлення 10,5 кілометрів основної транспортної артерії міста може виявитися марним без належного контролю за перевезенням вантажів, що прямують до портів обласного центру та проходять транзитом повз місто Миколаїв. 

 

Задля збереження цілісності нового дорожнього полотна, на дамбовій частині мостового переходу через річку Південний Буг розпочато влаштування елементів моніторингу за станом доріг та умовами руху WIM.

 

Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

 

На теперішній час на об’єкті виконано підготовчі роботи, закладено фундамент та змонтовано арочну конструкцію. Надалі на арку буде влаштовано активне навісне обладнання, а в підсилене дорожнє покриття вживлено датчики моніторингу руху транспорту. 

 

Функціонування комплексу Weigh-in-Motion «зважування в русі» у режимі реального часу дозволить фіксувати перевищення вантажних та габаритних норм перевезень автодорогою М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. Надалі завдяки «розумній» WIM-системі будуть стягуватися штрафи із недобросовісних перевізників та злісних порушників, що прямують ключовими південними областями за напрямком Одеса-Миколаїв-Херсон.

Всі новини →