Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Чергове засідання місцевої комісії

10/06/2021

10 червня 2021 року в залі засідань Миколаївської районної ради відбулося чергове засідання місцевої комісії для формування пропозицій стосовно потреби спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Відкрила засідання комісії заступник голови комісії, начальник служби у справах дітей Миколаївської районної державної адміністрації Тетяна Овсієвська, яка ознайомила присутніх членів комісії з порядком денним. 
 
 
На розгляд комісії було винесено 3 питання: про  надання дозволу особі    з    числа     дітей-сиріт на  перерахування коштів із спеціального рахунку як оплату за відповідним договором купівлі-продажу квартири та затвердження актів обстеження  стану житлових  приміщень (квартири, будинку), що придбаваються особами з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
 
Секретар комісії Ніна Марченко детально розповіла присутнім членам комісії про результати обстеження житлових приміщень з демонстрацією фотофактів про придатність житла для проживання.
 
За результатами розгляду порушених на засіданні питань шляхом відкритого голосування комісією було прийнято відповідні рішення та рекомендації.

Всі новини →