Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Олексій Чернишов: Уряд ухвалив рішення, яке сприятиме посиленню євроінтеграційних процесів в Україні

13/05/2021

Україна продовжує курс на євроінтеграцію. Кабінет Міністрів України на своєму засіданні ухвалив рішення, яке сприятиме посиленню євроінтеграційних процесів в Україні. Так, заступника Міністра розвитку громад та територій з питань європейської інтеграції Ігоря Корхового призначено Головою української частини Українсько-Словацької міжурядової комісії з питань транскордонного співробітництва, Українсько-Угорської міжурядової змішаної комісії з питань транскордонного та прикордонного співробітництва, Спільної Українсько-Польської координаційної міжурядової ради з питань міжрегіонального співробітництва, Координатором діяльності, пов’язаної з участю України в реалізації Стратегії Європейського Союзу для Дунайського регіону.

 

«Це призначення сприятиме зміцненню економічного потенціалу та розвитку стратегічних можливостей України, а також посиленню євроінтеграційних процесів в Україні. Крім того, схвалення проєкту постанови є надзвичайно важливим, адже, Україна стала першою країною, яка ще не будучи членом ЄС, головуватиме у Дунайській Стратегії на найближчий рік і відповідатиме за визначення пріоритетних напрямків співпраці країн в рамках ініціативи», — зазначив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

 

Нагадаємо, раніше Координаційний центр Стратегії Європейського Союзу для Дунайського регіону погодив заявку України на головування у цій ініціативі.

 

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад та територій України.  

Всі новини →