Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Засідання "круглого столу" з питання ремонту доріг Новоодеської ТГ , яке провів голова Миколаївської райдержадміністрації Ігор Мухарський

13/05/2021

Ремонт доріг є одним з пріоритетних напрямків діяльності районної влади, адже від якості автошляхів залежить не тільки розвиток туризму та залучення інвестицій, а й безпека жителів району. Щодня по сільським дорогам  їздять шкільні автобуси, карети швидкої допомоги, рейсові автобуси з пасажирами.
 
Питання ремонту доріг Новоодеської територіальної громади обговорили 13 травня під час засідання "круглого столу", яке провів голова Миколаївської райдержадміністрації Ігор Мухарський, за участю  депутатів Миколаївської обласної ради Олександра Мосіна та Валентина Бойка, Новоодеського міського голови Олександра Полякова, заступника голови райдержадміністрації Максима Кашуби, начальника управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації Галини Лунгол, заступника Новоодеського міського голови Ігоря Журби та представників громади.
За підсумками жвавого обговорення депутати обласної ради Олександр Мосін та Валентин Бойко внесли пропозицію про укладання домовленостей з автоперевізниками, щодо відновлення низькорентабельних маршрутів та забезпечення перевезень. Міському голові запропоновано  звернутись до керівництва облдержадміністрації та обласної ради щодо залучення коштів бюджетів вищого рівня для ремонту доріг.
 
Також направити лист обласній комісії з питань промислової політики, підприємництва, транспортної інфраструктури, водногосподарського комплексу, енергетики та енергозбереження, зв’язку та цифровізації з переліком відповідних автошляхів, що потребують ремонту, з додаванням проєктно-кошторисної документації.

На завершення засідання жителі громади подякували голові райдержадміністрації Ігорю Мухарському за надану можливість брати участь в обговорені питань та пошуках вирішення проблем громади. 

Всі новини →