Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

У сім'ї Мартинюків народилася трійня

12/05/2021

5 травня 2021 року сталася особливо приємна подія для всієї Миколаївської області - в комунальному некомерційному підприємстві Миколаївської міської ради «Пологовий будинок №1» народилася трійня, Руслан, Дмитро та Аліна Мартинюки. Тепер у батьків В’ячеслава та Марії, із села Петрівка Миколаївського району, восьмеро діточок: 4 хлопчики та 4 дівчинки.

Сьогодні, 12.05.2021 р., у день виписки з пологового будинку, щасливу молоду багатодітну сім'ю Мартинюків зустріли і сердечно привітали голова Миколаївської районної державної адміністрації Ігор Мухарський, представник Уповноваженого Президента України з прав дитини Павло Шульга, керівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Миколаївській області Управління державної реєстрації Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Ольга Донченко, начальник Миколаївського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Інна Ключник, депутат Миколаївської обласної ради Оксана Калюжна, директор комунального некомерційного підприємства Миколаївської міської ради «Пологовий будинок №1» Дар'я Герман, заступник голови Миколаївської районної державної адміністрації Максим Кашуба.

Вручили багатодітній сім'ї телевізор у подарунок. Побажали батькам дитячих посмішок, родинного затишку, миру та злагоди, терпіння, мудрості у вихованні  здорових та  щасливих громадян  рідної країни.  Зі свого боку молода мама висловила вдячність керівництву за турботу, привітання та подарунки. Розчулена увагою, візитом гостей щиро подякувала усім.

Реєстрацію народження діточок провели в рамках комплексної послуги «єМалятко», у режимі офлайн-тестування у Миколаївському міському відділі ДРАЦС Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Пілотний проект Міністерства юстиції і Міністерства цифрової трансформації надав можливість батькам новонароджених отримати 10 сервісів, пов’язаних з народженням дитини, за поданням  усього однієї заяви. Бузові послуги - державна реєстрація народження та визначення походження дитини, та інші важливі послуги – реєстрація місця проживання малюка, призначення державних виплат при народженні дитини, внесення відомостей про дитину до реєстру пацієнтів, внесення відомостей до реєстру платників податків, видача посвідчень батькам багатодітних сімей і призначення допомоги дітям, які виховуються в багатодітних родинах тощо.

Тісна взаємодія органів місцевого самоврядування з державними органами влади сприяє активному впровадженню  та розвитку комплексної послуги «єМалятко».  Як у режимі офлайн-тестування у пологових будинках, ЦНАПах та відділах ДРАЦС, так і онлайн, не виходячи з дому. Адже головна ідея проекту – батьки мають займатися майбутнім своїх дітей, а не витрачати час на оформлення документів.

Всі новини →