Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Засідання чергової сесії Куцурубської територіальної громади третього скликання

30/04/2021

30 квітня відбулася VII сесія Куцурубської територіальної громади  третього скликання, яку відкрила сільський голова Інна Копійка.

У роботі сесії взяли участь депутати сільської ради, посадові особи виконавчого комітету сільської ради, провідний спеціаліст управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Миколаївської районної державної адміністрації Лілія Романюк.

В ході пленарного засідання розглянули 32 питання, з них 23 земельних.
 
Депутати внесли зміни до  сільського  бюджету Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2021 рік; надали згоду на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із спільної власності у комунальну власність відділу освіти, молоді, спорту та культури; ухвалили рішення про переведення у нежитлову споруду та зняття статусу  Комплекс дитячий садок – яслі «Барвінок» з об’єкта комунальної власності с. Солочаки; затвердили Програму увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, жертв воєн та політичних репресій  у Куцурубській сільській раді на 2021-2023 роки, Програму розвитку освіти Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки, Програму «Вуличне освітлення  Куцурубської  сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки», Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти; внесли зміни до Статуту Куцурубського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка. Також, було розглянули низку земельних питань та ухвалили відповідні рішення.
 
Усі питання порядку денного попередньо розглянуто на постійних комісіях сільської ради. Засідання сесії пройшло у діловій та конструктивній обстановці.
 
Інна Копіка подякувала депутатам ради за виважену позицію та активну роботу по прийняттю необхідних рішень.
 
 

Всі новини →