Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Мультсеріал патріотичного дитячого анімаційного проєкту «Україна. Нескорені міста. Правдива історія»

28/05/2024

Говорити на складні теми з дітьми – завдання із *зірочкою. Слухати дорослих не завжди цікаво, а от книжкових чи мультиплікаційних персонажів – зовсім інша справа. Правда ж?

 

Тому не дивно, що герої патріотичного дитячого анімаційного проєкту «Україна. Нескорені міста. Правдива історія» чудово справляються зі своїм завданням, розповідаючи про культурну спадщину та історію держави. А відтепер мультсеріал став доступним глядачам з порушеннями слуху – за підтримки ГО Безбар'єрність він перекладений жестовою мовою.

 

Мультфільм призначений для дітей віком від 6 до 12 років. У 5-хвилинних епізодах головні персонажі мандрують українськими містами, які постраждали внаслідок війни, розповідають про їхню історію та показують наслідки заподіяної шкоди, звісно, уникаючи чутливих зображень. А використання 2D-анімації пом’якшує сприйняття та навіть має терапевтичний ефект, що особливо важливо у контенті для дитячої аудиторії.

 

Серіал доступний до перегляду жестовою мовою на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, а також в YouTube – за сприяння телеканалу ПЛЮСПЛЮС і 1+1 media, що є учасником спільноти «Бізнес без бар’єрів» (https://bit.ly/4axos31)

 

«Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

 

#бізнесбезбарєрів

 

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

 

Всі новини →