Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

З Міжнародним днем сім’ї!

15/05/2024

Сьогодні в усьому світі відзначається Міжнародний день сім’ї. День, присвячений найріднішим і найближчим людям.

Це свято символізує родинне тепло, затишок, любов, повагу і прихильність рідних людей. Адже сім’я - це опора та надія для кожної людини. У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними і незамінними, а наші справи та вчинки знаходять сенс. Саме у родині ми завжди можемо знайти захист, душевний спокій, підтримку і розуміння.

У сім’ї ми набираємося сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги. Саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій.

Нажаль, сьогодні російські загарбники принесли велику трагедію для українських сімей. Рідні люди розділені кордонами та лініями фронту. Українські захисники та захисниці залишили свої сім’ї і боронять країну зі зброєю у руках. Війна змушує бути порізно.

Проте кожен українець вірить у наближення перемоги, миру та спокою. Родини возз’єднаються, захисники повернуться додому, знову обіймуть матерів, жінок, дітей. І українські родини житимуть щасливо під мирним небом.

Бажаємо, щоб сім'я завжди була міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях.

З повагою,

начальник Миколаївської РВА Максим Кашуба

Всі новини →