Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

З Днем матері!

12/05/2024

Мамо моя рідна і єдина,

Ластівко добра і теплоти,

Я для тебе був і є дитина,

І для мене найдорожча ти.

В другу неділю травня ми відзначаємо одне з найзворушливіших свят- День Матері.

Особливе свято. Свято, сповнене великого почуття любові, безмежної шани та глибокої вдячності до матерів.

Мама - найголовніша людина в житті кожного, яка завжди зрозуміє, пробачить і буде безмежно любити, незважаючи ні на що. Вона завжди поряд під час усіх найважливіших подій у житті, вчить та виховує, навіть тоді, коли її діти стають дорослими.

Сьогодні в нашій країні війна. З кожним днем все більше українських матерів прокидаються та засинають зі сльозами на очах, бо гинуть діти. Чи цивільна дитина загинула від російських загарбників, чи-то геройськи полягла, захищаючи Україну, чи це власна дитина, чи ні - зараз кожне материнське серце щосили молиться і вірить.

Багато хто з матерів взяли до рук зброю і нарівні з чоловіками пішли боротися за майбутнє країни та українських дітей, за їхню волю та їхню долю.

Вклоняємось усім матерям за терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими вони, долаючи нинішні негаразди, зберігають віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни.

Окрема вдячність матерям, чиї сини і дочки стали на захист України. Нехай тривоги оминають ваші серця, а у домівки повернуться здорові й неушкоджені діти.

Нехай кожна мати має змогу виховувати своїх дітей під мирним небом, дарувати тепло і домашній затишок своїй родині.

З повагою,

начальник Миколаївської РВА Максим Кашуба

Всі новини →