Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

В Миколаївському районі відкрито 27-й клас безпеки

18/04/2024

В Миколаївському районі ще на один безпековий простір стало більше — на базі Широколанівського ліцею Степівської сільської ради відкрито новий клас безпеки. Наразі це вже 27-й осередок безпеки в районі.

З нагоди його відкриття адміністрація закладу запросила гостей, серед яких і рятувальники Миколаївщини, та зустріла їх, за давньої традицією, із хлібом та сіллю.

На початку діти влаштували для дорослих невелику театралізовану виставу та продемонстрували свої знання у сфері безпеки життєдіяльності. За тим, чи правильно себе поводять ліцеїсти спостерігав спеціальний гість — ростова лялька у вигляді пса Патрона.

Традиційно, в перший день функціонування до класу завітали й перші відвідувачі — учні ліцею, вдягнені одні у форму представників екстрених служб, інші — у традиційні українські костюми. Рятувальники провели для дітей урок з мінної та пожежної безпеки. Поліцейський громади, своєю чергою, поговорив із учасниками про правила дорожнього руху та кібербезпеку. Теоретичний матеріал підкріпили візуалом, яким за рекомендованою спільною програмою ДСНС та ЮНІСЕФ облаштований клас.

Загалом сьогодні на 30 обізнаних дітей у сфері безпеки життєдіяльності стало більше. Працюємо далі та розширюємо мережу класів безпеки.

За інформацією ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

 

Всі новини →