Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Колективне обстеження аварійності дороги загального користування місцевого значення (Одеса-Новоазовськ)-Лимани-Вікторівка в Березанській громаді

12/03/2024

Продовжуємо спільно розв'язувати проблему аварійності дороги загального користування місцевого значення (Одеса-Новоазовськ)-Лимани-Вікторівка, яка сполучає шість сіл Березанської громади між собою та з трасою міжнародного значення.

Організаційні питання попередньо було вивчено на розширеному засіданні зацікавлених сторін. Наступний етап – виїзд на місце.

11 березня за дорученням начальника Миколаївської РВА Максима Кашуби заступник начальника Владислав Яклюшин разом із заступницею Березанського селищного голови Людмилою Кравцовою, працівником ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області» Михайлом Ганичем, представниками підрядного підприємства «Миколаїв-Магістраль», начальницею управління ЦР ЦТЦ Інною Токар провели колективне обстеження аварійних ділянок безпосередньо на об’єкті.

Замовниками робіт виступає Березанська селищна рада. Вони ж планують виділити кошти на ремонт найбільш проблемних для проїзду ділянок шляхом засипки сипучими матеріалами з послідуючим трамбуванням і плануванням.

Замовник та підрядник попередньо оцінили обсяги виконуваних робіт, які детально зафіксують у дефектному акті та визначать конкретні терміни реалізації процесу.

Про те, що дорога буде відремонтована і люди отримають зручне та безпечне сполучення, сумнівів немає ні в кого. Зараз головне об’єднати зусилля для ефективного результату. І щоб погода не підвела.

 

Всі новини →