Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Оперативна нарада Миколаївської РВА

04/03/2024

Перший понеділок березня, розширена апаратна нарада. Час мотивувати та виконувати задачі.

Сьогодні нараду начальник Миколаївської РВА Максим Кашуба розпочав з заслуховування детальних звітів керівників відділів та управлінь. Підвели підсумки роботи за попередній місяць, обговорили спільний алгоритм дій щодо виконання визначених завдань на березень.

Також обговорили:

Питання внутрішньо переміщених осіб.

Станом на 1 березня в районі офіційно зареєстровано 35942 ВПО. З метою вирішення питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав ВПО, підтримки та захисту переміщеного бізнесу на базі Миколаївської РВА створено Раду з питань внутрішньо переміщених осіб. До того ж вже в 11 громадах району функціонують такі Ради.

Призначення і виплати соціальних допомог.

Це підтримка держави, яка дає змогу покрити мінімальний життєвий стандарт й допомогти людям у важких ситуаціях. На звітній період усі виплати проходять згідно встановлених термінів. Заборгованості немає.

Прозорість та підзвітність.

За два місяці нового фінансового року планові показники зведеного бюджету району та районного бюджету перевиконані. Також виконання місцевих бюджетів мають 18 громад району. Недовиконання бюджету однієї з громади відбувається через недоотриманням податку на доходи фізичних осіб та плати за землю.

Підготовлено матеріали про виконання районного бюджету Миколаївського району та резервного фонду за 2021-2023 для звітування на черговій сесії Миколаївської районної ради.

Декларування.

Нагадали, що кампанія з декларування за 2023 рік закінчується 31 березня. На додатковому контролі повинні бути питання подання декларацій звільненими та ново призначеннями працівниками.

Традиційно заслухали стан виконання попередніх доручень начальника та поставили на контроль надані. А саме розглянути можливість

- надання методичної допомоги працівникам громад, які працюють із внесенням даних до Реєстру пошкодженого та знищеного нерухомого майна внаслідок бойових дій;

- проведення навчання державних службовців основних компетенцій кібербезпеки, необхідних для подальшої роботи, застосуванню методів та засобів ефективного та безпекового поводження з інформацією незалежно від її походження та виду в умовах широкого використання сучасних інформаційних технологій;

- присутності відповідальних представників Миколаївської РВА на сесіях міських, селищних та сільських рад.

Всі новини →