Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Тижневі підсумки!

01/03/2024

1 березня. На цьому тижні звітування припадає на перший день весни. І як водиться, з її початком усі ми з новою силою сподіваємося на краще.

Для двох дівчаток початок кращого вже закладено. Сестрички, які тривалий час перебували в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради влаштовані до прийомної сім’ї Харченко. Тетяна Миколаївна з щирістю прийняла дітей у свою родину, де завжди панують любов та увага. Подяка таким людям, які створюють родине тепло для діток.

За цим стоїть системна робота нашої Служби у справах дітей. Вони активно працюють над пошуком можливих кандидатів в прийомні батьки, батьки -вихователі, патронатні вихователі. На цьому тижні під час чергового рейду «Сім’я» та «Діти вулиці» на території Чорноморської ТГ в селах Чорноморка, Кам’янка, Баланове зі старостою Кам’янського старостинського округу Ольгою Бондар обговорили можливі заходи з пошуку в їх громаді таких кандидатів.

Також профілактично відвідали сім'ї, де виховуються статусні діти, перевірили умови проживання та виховання. Це завжди підвищує відповідальність та дисциплінує і батьків і дітей.

На цьому тижні, разом із заступником Владиславом Яклюшиним, взяли участь у засіданні сесії Степівської громади.

Мав честь вручити грамоту Миколаївської обласної військової адміністрації депутату сільської ради, директору Криничанського ЗЗСО Сергію Кичатому і грамоту Миколаївської обласної ради депутату сільської ради, голові СФГ Віктору Волощакевичу за активну громадянську позицію та значний вклад у розвиток своєї громади.

В порядку денному було багато важливих питань, які жваво обговорювалися. Подеколи занадто жваво. Депутатам потрібно усвідомлювати, що вони мають захищати права не окремої вулиці чи виборця, а діяти консолідовано задля всієї громади і працювати в одному руслі.

Чи не найважливим було рішення депутатів під час прийняття змін до місцевого бюджету спрямувати кошти на фінансову підтримку для наших Збройних Сил України. Кожен такий крок допомагає військовим у боротьбі за рідну землю.

Продовжуємо активно залучати гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів.

Цього тижна за сприяння Посольства України від Уряду Республіки Молдова отримано будматеріали, генератори, системи переливання крові, засоби для дезінфекції, а також продукти харчування. Увесь вантаж піде на громади.

У межах проєкту, що реалізується Агентством міжнародного співробітництва асоціації муніципалітетів Королівства Нідерланди VNG International від організації Firefighters without borders очаківські рятувальники отримали пожежний автомобіль.

Дякуємо всім за підтримку! Від цього залежить життя та безпека людей.

Районом шириться кампанія «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Черговий етап змагань – наші завзяті хлопці і дівчата розпочали боротьбу за першість у ІІІ районному етапі всеукраїнських змагань із волейболу серед закладів загальної середньої освіти району. На базі Новоодеських ліцею та професійного коледжу у змаганнях взяли участь 9 команд з Березанської, Нечаянської, Ольшанської, Новоодеської, Сухоєланецької ТГ. За підтримки райвійськадміністрації переможці були гідно відзначені та нагороджені медалями, кубками, грамотами. Дякую заступнику Ramil Agabekov за організацію.

Пишаємося кожним учасником. Упевнений, що команди впевнено пройдуть ІІІ етап та візьмуть участь у обласних змаганнях.

Всі новини →