Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Служба у справах дітей РВА здійснила виїзд і провела рейди«Сім’я» та «Діти вулиці» на території Чорноморської ТГ

28/02/2024

З метою здійснення контролю за станом додержання прав, свобод і законних інтересів дітей та своєчасного вжиття заходів щодо їх захисту, відповідно до затвердженого плану-графіку сьогодні спеціалісти Служби у справах дітей РВА Ірина Горбунова, Лариса Жук, Олег Жук на чолі з начальником служби Тетяною Овсієвською здійснили виїзд і провели рейди «Сім’я» та «Діти вулиці» на території Чорноморської ТГ.

Планово відвідано мешканців сіл Чорноморка, Кам’янка, Баланове - шість сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та в яких діти перебувають під опікою та піклуванням.

Із законними представниками дітей проведено профілактичну роботу стосовно виконання ними обов’язків, надані певні рекомендації щодо формування навичок відповідального батьківства, ведення здорового способу життя, шляхів подолання конфліктів, необхідності виконувати рекомендації лікарів.

Під час зустрічі зі старостою Кам’янського старостинського округу Ольгою Бондар порушувалось питання вжиття заходів для пошуку на території громади кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі та патронатні вихователі.

Як свідчить практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. Відповідальні особи надають сім’ям допомогу, сприяють у вирішенні побутових проблем. Батьки, своєю чергою, знаючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають відповідальнішими, намагаються створити належні умови для проживання, виховання та розвитку своїх дітей.

 

Всі новини →