Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Традиційний звіт за тиждень

16/02/2024

За сприяння Служби зайнятості в районі активно продовжується розвиватися такий напрямок діяльності як суспільно корисні роботи. Завдяки цьому механізму вдається на деякий час залучити безробітних осіб до легальної зайнятості з гарантованим заробітком та розв'язати низку актуальних для громад питань. Кожна громада встановлює перелік потрібних робіт - від розбору завалів та відновлення пошкоджених споруд, до розвантаження гуманітарної допомоги. Вже укладено 19 договорів та залучено 211 безробітних громадян. Це є вагомим для громад.

Відкрито ще одну поліцейську станцію. На варту порядку став офіцер тепер і у Степівській ТГ. Він надаватиме послуги для понад 5 тисяч громадян та стежитиме за дотриманням порядку у 8 населених пунктах. Працюватиме поліцейська станція у селі Михайлівка.

Продовжуються роботи із облаштування укриттів у закладах освіти. Черговий безпечний простір з'явився в одному із освітніх закладів Радсадівської громади. Ремонт та облаштування було здійснено за кошти громади. Укриття відповідає всім необхідним вимогам і може забезпечити захист учнів та працівників школи від небезпечних факторів у разі надзвичайної ситуації.

За підтримки Кіровоградської асоціації «Громадські ініціативи» в районі реалізовуватиметься проєкт СРСМ Save the Children, у рамках якого передбачено надання у воєнний час прийомним сім’ям та дитячим будинкам сімейного типу комплексної благодійної допомоги. Йдеться не лише про задоволення нагальних потреб, а й про безоплатну психологічну допомогу. Саме комплексність підтримки робить її такою ефективною.

Впроваджуємо в районі Всеукраїнську програму ментального здоров’я. Тепер в сімейній амбулаторії Галицинівської громади надається безкоштовна психологічна допомога. Працівники амбулаторії пройшли відповідне навчання і кожен мешканець має доступ до послуг. На черзі й інші громади.

Набирають обертів змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На цьому тижні команди навчальних закладів Сухоєланецької, Воскресенської, Новоодеської, Березанської, Ольшанської, Мішково-Погорілівської ТГ проявили спортивну майстерність і наполегливість. Дякую хлопцям та дівчатам, їх тренерам, вчителям за красиву гру, силу волі, вміння триматися в команді. Бажаємо всім спортивної наснаги, згуртованості та успіхів. 

Всі новини →