Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

В Україні стартує програма грантів для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств

01/06/2023

 В Україні стартує програма грантів для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств

За малим та середнім бізнесом – майбутнє. Саме вони – основа для створення нових робочих місць, розвитку в країні підприємницького середовища для нових проривних технологій і нових продуктів. Тому держава має бути партнером підприємців, підказувати і допомагати. Особливо важливою така підтримка стала з початком війни.
Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг інформує, що сьогодні малі та середні сімейні й жіночі підприємства мають шанс отримати гранти на розвиток бізнесу через програму USAID «Конкурентоспроможна економіка України».
Який розмір грантів? У межах ініціативи планується надання грантів у розмірі від 10 тис. до 35 тис. доларів США. На які цілі надаватиметься грантова підтримка?
Грантову підтримку може бути надано на такі напрями:
релокація бізнесу,
відкриття нового напряму бізнесу,
масштабування бізнесу на території України,
вихід на міжнародні ринки.
Хто може подати заявки на участь у грантовому відборі?
До участі у грантовому відборі допускатимуться лише грантові заявки від юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які відповідним чином зареєстровані згідно із законодавством.
Увага! Під час конкурсу не розглядатимуться грантові заявки від бізнесів, основна діяльність яких передбачає перепродаж товарів і послуг.
Термін подачі заявок? Заявки на участь у програмі можна подати до 24 липня 2023 року.
Більше інформації про заявку, необхідні документи та критерії відбору – за посиланням - https://chemonics.submittable.com/submit/260666/2023-033

Всі новини →