Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Урочисте привітання Максима Кашуби з призначенням на посаду начальника Миколаївської районної військової адміністрації

31/05/2023

 Сьогодні для Миколаївської районної військової адміністрації день значних подій.

В рамках робочої наради за участю міських, селищних, сільських голів та керівників структурних підрозділів РВА перший заступник начальника облвійськадміністрації Георгій Решетілов урочисто привітав Максима Кашубу з призначенням на посаду начальника Миколаївської районної військової адміністрації. Вручаючи посвідчення з підписом Президента України, висловив впевненість у виправданні довіри на дорученій ділянці роботи.
 
Очільник району представив своїх нових помічників - першого заступника начальника Андрія Грейца й заступника начальника Раміля Агабекова.
 
Для Миколаївського району Максим Кашуба перевірений часом досвідчений керівник, який зумів забезпечити функціонування адміністрації в складні часи воєнного стану та значного браку кадрів.
 
Андрій Грейц та Раміль Агабеков - нові люди в команді, яким довірено розвиток району.
 
Роботи дійсно багато, а сучасні події міняють підхід до деяких питань, тож все вирішувати треба нестандартно, оперативно і не відкладаючи на завтрашній день. Це і є завдання нової команди.
 
Слова привітання та побажання плідної роботи в координації усіх гілок влади прозвучали від голови районної ради Ганни Коверзнєвої та керівників громад.
 
Щільно використовуючи робочий час, розглянули питання мобілізації людських і транспортних ресурсів на території району в особливий період, встановлення відео нагляду з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, розкриття злочинів, скоєних на території ОТГ та інші, не менш важливі. Як і завжди за присутності керівників громад, які чітко розуміють стан справ на своїх територіях, питання жваво обговорювались.

Всі новини →