Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Сесія Березанської селищної ради

16/03/2023

16 березня в приміщенні Березанської селищної ради під головуванням очільника Валерія Хоміцького відбулася XXXVI сесія VIII скликання. 

У роботі сесії взяли участь 16 депутатів селищної ради, старости округів, посадові особи виконавчого комітету. 
 
Перед відкриттям засідання хвилиною мовчання депутати вшанували загиблих під час бойових дій на території України.
 
На порядок денний сесії було винесено 32 питання. Одне питання, включено за більшістю депутатських голосів за № 33 «Про згортання мобільного Пункту незламності (намету), розташованого на території підрозділу 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ».
 
Депутати розглянули та обговорили внесення змін до Програми «Питна вода по Березанській селищній раді на 2022-2025 роки», затвердження проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт господарчо-питного водопроводу у с. Краснопілля Миколаївського району, затвердження проєктно-кошторисної документації, внесення змін до бюджету селищної громади на 2023 рік, включення об’єктів до Переліків об’єктів оренди майна комунальної власності Березанської селищної ради, затвердження Положення та складу комісії з призначення разової грошової персональної виплати спортсменам-чемпіонам Березанської територіальної громади, затвердження базової мережі закладів культури Березанської селищної ради, внесення доповнень до Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2019-2022 роки, внесення змін до рішення «Про передачу в оперативне управління комунального майна», а також земельні питання.
 
В ході обговорення депутати одноголосно проголосували за 30 рішень, не набрали голосів 3 проєкти рішень, у тому числі № 33 та 2 земельних питання.

Всі новини →