Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

З Днем рятівника!

17/09/2022

В Україні 17 вересня відзначають День рятівника. Професійне свято тих, хто допомагає й рятує – працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту та інших спеціальних формувань, а також громадян, які відзначилися при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, рятуванні життя й здоров'я людей.

Сьогодні ці люди героїчно виконують свій обов’язок у фронтових та прифронтових зонах, у складних умовах бойових дій. Захищають населення і території від надзвичайних ситуацій - воєнних, техногенних, природних, запобігають їх виникненню, ліквідують наслідки ворожих обстрілів, аварій, катастроф, займаються гасінням пожеж, рятують людей з-під завалів, надають домедичну та психологічну допомогу. Подекуди ціною власного здоров’я та життя.
 
Висловлюємо щиру вдячність усім героям-рятувальникам за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку і тих, хто тільки вчиться мужній професїї, з їхнім святом!
 
Ви мужньо й героїчно рятуєте життя людей, професійно та сміливо боретесь з викликами. Нехай кожен день буде сповнений радістю від отриманих перемог. Дякуємо за ваші подвиги!
 
Мирного неба над головою усім нам і нашій Україні.

Всі новини →