Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Про уточнення Порядку бронювання військовозобов’язаних галузей агропромислового сектору національної економіки

16/09/2022

 Міністерством аграрної політики та продовольства України внесено уточнення до Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби Збройних Сил України, інших військових формувань, населення в умовах правового режиму воєнного стану.

Більш детальну інформацію про уточнення можна отримати на сайті Мінагрополітики України за посиланням: https://minagro.gov.ua/.../uvaga-utochnennya-poryadku.... 
 
Додатково інформуємо, що згідно з наказом Міністерства економіки України від 13 вересня 2022 року № 3071 «Про продовження строку дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації», відповідно до статті 131 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Указу Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2022 р. № 194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану» зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 07.09.2022 № 1002, продовжено строки дії відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаних на два місяці. 
 
У разі виникнення додаткових питань звертатися за телефоном гарячої лінії Міністерства аграрної політики та продовольства України: 0-800-215-010.

Всі новини →