Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Щотижнева оперативна нарада Миколаївської РВА

01/08/2022

Зранку начальник Миколаївської РВА Ігор Мухарський на щотижневій нараді оперативно визначив основні аспекти цього тижня.

Із загальних питань:
- реєстрація та виплати внутрішньо переміщеним особам. Середній показник по району зареєстрованих ВПО складає 94-96%, майже 20 000 осіб.
- передача гуманітарної допомоги по Державній програмі. Вже відпрацювали найоптимальніший алгоритм видачі. Не дробимо чергову поставку серед усіх громад, завантажуємо по максимуму поступово на кожну. Таким чином на громаду одночасно надходить об’ємна допомога, а вже адресну видачу продовольчих наборів забезпечують керівники на місцях.   
- інформація про стан галузі керівників Миколаївського ЦЗ Олександра Ткачука, Держспоживпродслужби Інни Буян, ЦРЛ Галини Тягай.
- звіт керівників управлінь, відділів, служб та секторів про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи, у тому числі й дистанційників.  
- плани з оптимізації структури та перерозподілу обов’язків для максимальної користі кожної робочої одиниці.  
 
Як і раніше керівник району зазначив, що безпека працівників на першому місці. Тож керівники управлінь, які територіально розташовані в зоні воєнних дій повинні забезпечити й роботу підрозділу, і безпеку працюючих.   
 
Плани на тиждень великі. Роботи стає більше, але нас це лише загартовує.
 

Всі новини →