Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Роботодавцю – компенсація єдиного соціального внеску, безробітному ( у тому числі – з особливими потребами) - гідне робоче місце

14/01/2022

 

Одним із ефективних методів стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць є компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. В умовах збільшення мінімальної заробітної плати, а  разом із тим суми страхових внесків, для роботодавця ця фінансова підтримка служби зайнятості є привабливою можливістю економічного піднесення роботодавців.

Цій  темі був присвячений семінар з роботодавцями, який відбувся чотирнадцятого січня у Вітовській районній філії Миколаївського ОЦЗ.
 
Відкриваючи захід, директорка філії Тетяна Лукашук привітала присутніх з початком нового року та висвітлила економічну значимість для роботодавців допомоги служби зайнятості у створенні робочих місць. Так, протягом 2020-2021 років це дало можливість 22-м безробітним отримати роботу, а роботодавцям зекономити витрати на сплату єдиного внеску  у сумі 200 тис. грн. Учасникам заходу були запропоновані сучасні форми взаємодії служби зайнятості з роботодавцями, які засновані на новітніх технологіях та надають можливість економії часу і якісного задоволення потреб роботодавців.
 
На закінчення заходу Тетяна Лукашук висловила побажання зміцнення взаємовідносин з роботодавцями в цьому році та досягнення нових позитивних результатів.

Всі новини →