Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

Засідання «круглого столу» у смт Березанка

13/01/2022

 
Реагуючи на відгуки мешканців Березанщини про заходи, що вживались по відновленню електропостачання в с. Зайчівське під час новорічної негоди та колективне звернення місцевих жителів про аналогічну проблему у смт Березанка голова Миколаївської райдержадміністрації Ігор Мухарський на базі Березанської громади ініціював проведення «круглого столу» із залученням фахівців енергопостачальної кампанії.
Сьогодні, 13 січня голова райдержадміністрації із заступниками Ганною Трегуб, Максимом Кашубою, начальником управління цифрового розвитку Інною Токар, заступником начальника управління соціально-економічного розвитку територій Євгеном Кострабою, Березанським селищним головою Валерієм Хоміцьким, фахівцями енергопостачальної кампанії, депутатами сільської ради та делегатами від громадськості провели конструктивний діалог безпосередньо в громаді.
Головний інженер Південного округу «Миколаївобленерго» Олег Фороща та старший диспетчер служби Ігор Кривко роз’яснили, що перебої з електропостачанням виникають через те, що протяжність повітряної лінії електромереж, на якій підключені дані населені пункти, становить 20 км. Внаслідок аварійних ситуацій відбувається знеструмлення усіх споживачів, що приєднані до даної ділянки. І через значну протяжність лінії ремонті роботи та відновлення електропостачання вимагають значного часу. 
Звісно це викликає невдоволення споживачів. 
І вже під час обговорення енергетики запропонували, як один із варіантів, для зменшення навантаження переключити частину абонентів на інші лінії електропостачання.
Домовилися, що фахівці «Миколаївобленерго» проаналізують можливості та проведуть обрахунки. 
За підсумками вирішили орієнтовно 01 лютого 2022 року провести чергову зустріч для розгляду конкретних заходів та термінів вирішення проблеми. 
Окремо керівник району ставив питання налагодження оперативного взаємозв’язку між селищною радою та службою енергозабезпечення, оскільки нове керівництво Березанськой філії «Миколаївобленерго» готове до плідної співпраці.
 

Всі новини →