Николаевский район » Новости
Українська | Русский | English
Головна Новости Регуляторная деятельность УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новости

На території Миколаївського району продовжують працювати робочі групи щодо перевірок дотримання суб’єктами господарювання всіх форм власності профілактичних та протиепідемічних заходів

24/11/2021

У зв’язку із епідемічною обстановкою, спричиненою коронавірусною хворобою COVID-19 та з метою дотримання суб’єктами господарювання всіх форм власності профілактичних та протиепідемічних заходів на території Миколаївського району продовжують працювати робочі групи.

Зокрема за останню добу здійснено 19 перевірок представниками Держспоживслужби, Національної поліції за участю працівників Миколаївської райдержадміністрації на Вітовщині, Очаківщині, Новоодещині.

Проведено перевірку 8 закладів торгівлі в смт.Первомайське Первомайської селищної ради на дотримання ними профілактичних та протиепідемічних заходів. За підсумками перевірки було складено 3 протоколи про адміністративне порушення по ст. 42 КУАП України та виписано 3 приписи.
В місті Очакові здійснено перевірку 2 магазинів товарів промислової групи та 5 продовольчої. Виявлені порушення викладені в 2 протоколах.
 
В с. Баловне Костянтинівської громади рейдом охоплено 4 об’єкти та складено 2 протоколи.

Всі новини →