Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації - Детального плану території земельної ділянки площею до 3,6 га в межах території Ольшанської селищної ради

23/07/2020

Миколаївською районною державною адміністрацією проводиться постійна робота по плануванню розвитку району.

Так, заступником голови районної державної адміністрації Оленою Івановою, в присутності голови районної державної адміністрації Максима Кашуби,  23.07.2020 року о 14-00 в смт. Ольшанське за адресою: вул. К.Ольшанського, 1-а, проведено громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації - Детального плану території земельної ділянки площею до 3,6 га в межах території Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області (за межами населеного пункту) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Присутнім мешканцям Ольшанської селищної ради, представником розробника, представлено проєкт детального плану території, та, спільно з інвестором проєкту, проведено обговорення питань, які цікавили присутніх.

За результатами обговорень прийнято рішення направити протокол громадських слухань, разом з проєктом детального плану території, в управління містобудування та архітектури Миколаївської облдержадміністрації, для розгляду на архітектурно-містобудівній раді.

Проєкт, спрямовано на: розв’язання пріоритетних завдань економічного розвитку району (Ольшанської ОТГ) – залучення інвестицій, створення нових робочих місць, поповнення місцевого бюджету.

 

Всі новини →