Миколаївський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Регуляторна діяльність УВАГА! КОРОНАВІРУС! COVID-19 Оголошення

Новини

Привітання голови райдержадміністрації Максима Кашуби з Днем медичного працівника

19/06/2020

Шановні працівники закладів охорони здоров’я!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Професійне свято День медика в Україні традиційно відзначається у третю неділю червня. Цього року дата припадає на 21 число. Свято є знаком поваги та визнання важливої ролі медиків у житті кожної людини і суспільства в цілому.

Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом ви повертаєте людей до повноцінного життя. Сотні й тисячі пацієнтів з глибокою вдячністю згадують ваші корисні поради та лагідні слова, які здатні воскресити віру і надію в людських душах.

Прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, за врятовані життя, за здоров’я тисяч пацієнтів, за віру та надію, яку ви даруєте людям.

Бажаємо вам, вашим сім’ям, рідним і близьким щастя та міцного здоров’я, миру та добробуту, успіхів на професійній ниві, терпіння і доброти. З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте у майбутнє.  Нехай усе, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Хай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Всі новини →